Bytt land:
Rustfrie dører

Rustfrie dører

Vil du ha glansfulle designeffekter og attraktive, individuelle løsninger? Er hygiene og renslighet er en viktig faktor? I begge tilfeller er dører og porter i edelstål det beste alternativet. Moderne produksjonsanlegg, høyverdige råmaterialer og en førsteklasses bearbeiding garanterer deg maksimal funksjonalitet, lang livslengde og enkelt vedlikehold.

Teckentrups rustfrie dører og porter benyttes i utsatte miljøer der man behøver en spesiell beskyttelse og samtidig ønsker et moderne og estetisk interiør.  Alt dette er mulig takket være det store utvalget av ulike overflatedesign, de mange attraktive beslagene og de tiltalende og meget stabile rustfrie hengsler.

Edelstål – et mangfoldig materiale

Uavhengig av om den rustfrie døren eller porten utsettes for fukt, varme, kulde, kjemiske middel eller høy belastning – kun dører og porter av edelstål garanterer deg maksimal sikkerhet, dessuten i kombinasjon med et eksklusivt utseende. Teckentrups dører og porter benyttes i de mest varierende miljøer, f.eks. innen pharma- og næringsmiddelindustrien, på sykehus og i laboratorier, i sanitære lokaler, innen den kjemiske industrien, på lakkeringsverksteder, i svømmehaller og på skoler, på T-banestasjoner osv.

Vakre og estetiske beslag, som håndtak, hengsler og dørlukkere høyer det attraktive designet og oppfyller alle krav til funksjon og ergonomi. Om en trenger ekstra lysinnslipp finnes både rektangulære og runde vindu med matchende vinduskarm.

Edelstål forener form og lys på en fascinerende måte. Uttrykksfulle overflatestrukturer karakteriserer ingeniøren og gir et behagelig miljø, med både skinnende og matte overflater for spennende effekter.

Overflatestruktur 

Du kan velge dører og porter med sirkelslipt (marmorert), slipt med kornstørrelse 240 og linstruktur (tilgjengelig på forespørsel).

Last ned materiell