Bytt land:
Leddheiseporter

Leddheiseporter for industri

Sikkerhet, kvalitet, bekymringsfritt og ikke minst muligheten for å tilpasse design og funksjon etter rådende behov er viktig for deg, og derfor er det like viktig for oss. Hos oss får du gjennomprøvde porter som produseres etter dine ønsker og behov. Takket være de mange mulige kombinasjoner kan portene enkelt integreres i så vel industri- som landbruksbygg. Du kan selvsagt også få en sidedør som matcher porten eller en gangdør som er integrert i porten.

SPESIELLE KRAV

ALUMINIUMPORT
I næringsmiddelindustrien er det ekstremt høye krav til hygiene. I disse miljøer passer vår aluminium leddheiseporter utmerket da de kan rengjøres uten at de tar skad. ALU-porten består av sandwichpaneler med ytter- og innerskall av aluminium og er holdbare og mindre korrosjonsutsatt også når portene vaskes ofte.

80 MM FULLISOLERT PORT
Når det er viktig å holde en stabil temperatur innvendig, f.eks. ved kjølerom eller bygninger med krav til lavt energiforbruk, er en høyisolert leddheiseport den riktige løsningen. Sandwichkonstruksjonen stålplate/PUR-skum i kombinasjon med den brutt kuldebro gir porten overlegne isoleringsverdier (ned til 0,52 W/m²K) hvilket sparer energi og holder kostnadene nede.

FOR EKSTREMT BREDE ÅPNINGER
Ibland har bygninger, f.eks. hangarer ekstremt store åpninger. En standardport klarer ikke de nødvendige kravene og vi har derfor utviklet vår XXL-leddheiseport som kan produseres for åpninger opp til 12 meters bredd (maks 12×6 m eller 9×8 meter)

FOR UTSTILLINGER
Leddheiseporten «SLX» av aluminium-rammeprofiler med generøse vinduspartier slipper inn ekstremt mye lys. Dette gir de beste forutsetninger for en optimal og smakfull produktpresentasjon, som f.eks. bil- og båtutstillinger. Også på kjøpesentre er disse portene en «higlight» i ordets rette forstand.

GALLERI