Bytt land:
Om oss

DØR- OG PORTLØSNINGER
FOR DINe BEHOV!

En løsning som holder lenge er en god investering. Det er dette som gjør Teckentrups produkter så verdifulle for deg.

Teckentrup står for “Made in Germany”. Du blir tilbudt produkter med holdbare materiale av høy kvalitet produsert med den høyeste mulige presisjon.

Med over 80 års erfaring er vi i dag en av Europas største produsenter av dører og porter. All produksjon skjer i våra egne fabrikker i Verl og Großzöberitz. Produktutviklingen skjer i samarbeid med brukerne og kunder ut fra nøkkelordene designsikkerhet og service.

Våre autoriserte partnere hjelper deg å finne løsningen tilpasset deg. Dessuten sikrer de at produktene blir fagmessig og korrekt installert. Selvsagt utfører vi også service på dine porter og dører. Du finner nærmeste forhandler her.

DESIGN | FUNKsjONALITET MØTER ESTETIK

Godt design for oss er når innovativ teknologi oppfyller dine ønsker. Våre produkter åpner opp helt nye verdener og idéer.

SikKERHET | INgENiØRKuNST MØTER TRYGGHET

Vi ligger alltid i teten hva gjelder utviklingen av integrerte sikkerhetskonsept, stadig et steg foran de grunnleggende krav.

SERVICE | Hurtighet MØTER PÅLITeLIGHET

Sammen med Team Teckentrup tilbyr vi alt fra samme kilde, fra planlegging online til installasjon. Du får alltid ekspertråd og den beste service og vedlikehold.